Капките на ИВАН КАЧОВ - ХОЛЕСТЕНОРМ

 

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

jkhk

 

ПРОИЗВОДИТЕЛ

ЕДИНСТВЕН официален производител на ХОЛЕСТЕНОРМ :

"Сайра Загоре" ООД - гр. Стара Загора, бул. "Ген. Столетов" 23

 

ДИСТРИБУТОР

"Писаров" ООД - гр. София, кв. Дианабад, бл 5В, вх. А (единствен), партер.

тел: 02/962-5365, 02/962-1518

моб. тел: 0878534282, 0878880542

e-mail: office@holestenorm.com